Τοπικά

Υπογραφές Αλέκου για ψηφιοποίηση υπηρεσιών του Δήμου Μετεώρων

Σήμερα, στο Γραφείο του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων, κ. Θεόδωρου Γ. Αλέκου, υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του σημαντικού έργου με τίτλο “ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΠ”.

 

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε €159.860,97 (χωρίς Φ.Π.Α.) και €198.227,60 (με Φ.Π.Α.), με τον προϋπολογισμό μελέτης να φτάνει τα €321.358,40. Η χρηματοδότηση προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGeneration EU, Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”.

Το έργο περιλαμβάνει την ανακαίνιση των οκτώ ΚΕΠ του Δήμου Μετεώρων, συγκεκριμένα των ΚΕΠ ΔΕ Ασπροποτάμου, ΔΕ Βασιλικής, ΔΕ Καστανιάς, ΔΕ Μαλακασίου, ΔΕ Κλεινοβού, ΔΕ Χασίων, ΔΕ Καλαμπάκας και ΔΕ Τυμφαίων. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν:

  1. Αναβάθμιση των υποδομών..
  2. Ανανέωση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
  3. Προσθήκη εξοπλισμού για βελτιωμένη εξυπηρέτηση του κοινού.
  4. Εφαρμογή προδιαγραφών ασφαλείας και προσβασιμότητας.

Οι παραπάνω εργασίες θα διασφαλίσουν τη δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού περιβάλλοντος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Μετεώρων.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής, ο Δήμαρχος, κ. Θεόδωρος Αλέκος, δήλωσε: “Το έργο αυτό αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πολίτες μας. Είναι μια συνέχεια των έργων μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που προάγει την ευημερία και τη συμμετοχή της κοινότητας μας.”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης