Τοπικά

Υποψήφιος με τον Μαράβα ο πρόεδρος της Κοινότητας Πύλης

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες, Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας με την καθημερινή του παρουσία και τη συνεχή του προσπάθεια δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Σε αυτή την προσπάθεια συμπορεύομαι προκειμένου να συμβάλω και με τις δικές μου δυνάμεις στη δημιουργία μιας δυναμικής Πύλης.

 

Τα 4 τελευταία χρόνια, υπηρέτησα την πόλη μας από την τιμητική θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας.

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας προσπάθησα να φέρω εις πέρας ένα πλήθος μικρών και μεγαλύτερων δράσεων, με μοναδικό μου γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Για τον λόγο αυτό, και για όλα όσα δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μέχρι σήμερα, ζητώ τη στήριξή σας για να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο και την επόμενη πενταετία. Για να ικανοποιήσω και την υψηλότερη προσδοκία σας, στο μέτρο του εφικτού και μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Συμβουλίου Κοινότητας.

Υπάρχουν στην περιοχή μας ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν, και η έως τώρα αποκτηθείσα πείρα μου ως Πρόεδρος, μου επιτρέπει να δεσμευτώ πως θα διεκδικήσω από τον κάθε υπεύθυνο φορέα, ότι χρειάζεται για να λύσουμε το οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Διότι με τη δική σας στήριξη, τη δική σας παρότρυνση, μπορούμε μαζί να αλλάξουμε προς το καλύτερο την καθημερινότητά μας. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα μου δώσει την απαραίτητη εκείνη ώθηση για να αναλάβω με υπευθυνότητα και σοβαρότητα να δώσω λύση στα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας.

Η αγάπη μας για την Πύλη μας ενώνει. Με αυτή την αγάπη και σκληρή δουλειά, θα πετύχουμε τον στόχο μας: μια πόλη καλύτερη και φιλικότερη για όλους μας.

Βασίλειος Κανέλας 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης