Τοπικά

Υποψήφιος με τον Χήρα ο Βασίλειος Χονδρός

Σε μια άκρως δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” προχώρησε ο Χήρας Θεόδωρος καθώς έδωσε τα χέρια με τον Χονδρό Βασίλειο και πορεύονται πλέον από κοινού, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Ο Βασίλης έχει καταγωγή από την πανέμορφη Κορυφή Τρικάλων και είναι επιχειρηματίας. Είναι παντρεμένος με την Κωτούλα Έφη από την Πύλη Τρικάλων και έχουν δυο κόρες οι οποίες σπουδάζουν στην ανώτατη εκπαίδευση. Ο Βασίλης είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτρολόγων του Νόμου Τρικάλων καθώς και εκλεγμένο μέλος στην Ομοσπονδία ΕΒΕ. Ο ίδιος δηλώνει: Ο Δήμος Πύλης μαραζώνει. Η ποιότητα ζωής των δημοτών έχει υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια. Συμμετέχω ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με σκοπό να προσφέρω τα μέγιστα από την πλευρά μου, ώστε να βάλουμε τον Δήμο Πύλης σε τροχιά ανάπτυξης, ανάκαμψης και ανάδειξης. Η καθημερινότητα του πολίτη είναι το Α και το Ω και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε.
Ο συνδυασμός “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” έχει και το πρόγραμμα αλλά και τα στελέχη, για να αλλάξει τα δεδομένα στον Δήμο Πύλης, προς όφελος των πολιτών.

Ο Βασίλης θα είναι υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Πύλης.

Ο Χήρας Θεόδωρος από την πλευρά του, εμφανώς ικανοποιημένος, τον καλωσόρισε στον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον έντιμο αγώνα που θα δώσει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης