Τοπικά

Φιλανθρωπικός αγώνας στο Στάδιο των Τρικάλων (εικόνες)

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για φιλανθρωπικό σκοπό! Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων το φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν η ομάδα της Εθνικής Ομάδας ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων, της Σ.Μ.Υ., του Τ.Ε.Φ.Α.Α. και της Ομάδας Εκπαιδευτικών Τρικάλων, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία διατέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

 

Αν και οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα, η αγάπη για τον συνάνθρωπο ήταν η κινητήρια δύναμη των ομάδων που συμμετείχαν παρουσιάζοντας ένα όμορφο θέαμα.
Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, ο Πρωτοσύγκελος κ. Αλέξιος και κληρικοί της Ιεράς Μητρόπολης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης και οι κ.κ. Ντίνος Μπάρδας και Χρήστος Γακόπουλος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Λάππας, η Αντιδήμαρχος οικονομικών κα. Σοφία Αλεστά , ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Ζιώγας, ο Διοικητής της ΣΜΥ κ. Σαράντης Τηλιγάδας, ο Διοικητής του Α.Τ. Τρικάλων κ. Δημήτρης Μήτραινας, τα ΤΕΦΑΑ εκπροσώπησε ο αναπληρωτής Καθηγητής κ. Κώστας Φαμίσης, το επιμελητήριο Τρικάλων ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Γιαγιάκος ενώ τον εμπορικό σύλλογο εκπροσώπησε ο κ. Φαλτάκας.
Για την ιστορία αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων:
ΤΕΦΑΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 1-2
ΣΜΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 1-1
ΣΜΥ – ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ 0-0, (0-3 στα πέναλτι)
Το τρόπαιο κατέκτησε η Εθνική Ενόπλων και το οποίο παρέλαβε ο σημαιοφόρος Π.Ν κ. Ευάγγελος Κόκκινος ως εκπρόσωπος του ΑΣΑΕΔ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης