Τοπικά

Χαμός από… γάμους, φέτος στα Τρίκαλα!!!

Έπειτα από 2 δύσκολα χρόνια επιστρέφουμε σε μια σχετική κανονικότητα και μάλιστα για πρώτη φορά από τον Ιούλιο του 2020 από την 1η Ιουνίου βγάζουμε τη μάσκα και σε εσωτερικούς χώρους. Και καθώς φαίνεται ότι το καλοκαίρι 2022 θα είναι κανονικό, γίνονται οι σχετικοί σχεδιασμοί.

 

Τα 2 χρόνια που πέρασαν αναβλήθηκαν δεκάδες γάμοι στα Τρίκαλα καθώς αφενός κυριαρχούσε η ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας, αφετέρου δε λόγω των περιορισμών που υπήρχαν δεν μπορούσαν να “βγουν υποχρεώσεις” με πολλούς καλεσμένους. Καθώς όλα… χαλαρώνουν πια έχουν προγραμματιστεί για φέτος… όσοι γάμοι αναβλήθηκαν, συν αυτούς που ήταν να γίνουν κανονικά. Έτσι και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr από το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα κιόλας αρχίζουν οι γάμοι στους Ναούς της επαρχίας μας και μάλιστα σε κάποιους απ’ αυτούς προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα έχουν προγραμματιστεί και 4 και 5 γάμοι σε όλα τα επόμενα Σαββατοκύριακα και μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Έτσι παίρνουν τα πάνω τους και οι αίθουσες που φιλοξενούν γάμους στην περιοχή μας, οι ιδιοκτήτες των οποίων πέρασαν εξαιρετικά δύσκολα την προηγούμενη διετία.

Καλά στέφανα, λοιπόν…

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης