Ροή Τοπικά

Χρήστος Αραχωβίτης. Αυτός είναι ο ήρωας της Φαρκαδόνας που διέσωσε με τη βάρκα του 60 άτομα!

Ο Χρήστος Αραχωβίτης, από το Ζάρκο, είναι ο αφανής ήρωας της Φαρκαδόνας, αυτός που αψηφώντας κινδύνους και συναγερμούς το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου διέσωσε περισσότερα από 60 άτομα τα οποία είχαν εγκλωβιστεί στα πλημμυρισμένα σπίτια τους.

 

 

Δεν δίστασε λεπτό, πήρε τη βάρκα του και κατέβηκε κατευθείαν στο “πεδίο” μεταφέροντας κόσμο, ηλικιωμένους, οικογένειες με μικρά παιδιά, σε ασφαλές μέρος. Έχοντας υπηρετήσει στη διοίκηση υποβρύχιων καταστροφών στη Ρόδο και έχει αποκτήσει εμπειρία από εκεί. Ωστόσο αυτό που σε αυτές τις στιγμές μέτρησε ήταν ότι έχει καρδιά και παρέμεινε άνθρωπος την ώρα που άλλοι μοίραζαν… πίτσες σε ψηφοφόρους τους (… εξωφρενικό!!!).

Πατέρας δυο παιδιών ο Χρήστος Αραχωβίτης, ιδιοκτήτης Μύλου στο Ζάρκο-που πλημμύρισε και υπέστη ζημιές 2 εκ. €!!!-  έχει δώσει δείγματα γραφής πως λειτουργεί. Με αυτοθυσία προσέτρεξε να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας που χτυπήθηκαν από τον ΙΑΝΟ πριν 3 χρόνια, ο ίδιος ήταν μπροστάρης ως πρόεδρος του συλλόγου ΦΑΥΤΟΣ μαζί με 15 άτομα του συλλόγου πριν 2 χρόνια μοιράζοντας καθημερινά φαγητό στους σεισμοπαθείς του Ζάρκο για 1,5 μήνα περίπου.

Ο Χρήστος Αραχωβίτης κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Σπύρου Αγναντή και είναι προφανές ότι τέτοιους χρειαζόμαστε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης