Τοπικά

Χρήστος Κωστούλης: “Με το ΠΑΣΟΚ, παρεμβάσεις και διέξοδο για τους νέους”

Το Δημόσιο ΙΕΚ του Νοσοκομείου Τρικάλων επισκέφτηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κωστούλης, ο οποίος επιμένει για την ανάγκη παρεμβάσεων ώστε να δοθούν διέξοδοι στους νέους και όπως λέει “το συγκεκριμένο Τμήμα αυτό κάνει, δίνοντας σημαντικά εφόδια στους νέους ανθρώπους που θέλουν να μπουν στο χώρο της Υγείας”.

 

 

“Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν μια σειρά από σημαντικά θέματα με τον Διευθυντή κ. Κατσουγιάννη Βασίλειο ,την κ. Θάνου Χρύσα και την καθηγήτρια της σχολής κ. Αγορογιάννη Δέσποινα , τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την άριστη φιλοξενία στην έδρα της σχολής” είπε ο ίδιος, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων.

“Στα άμεσα σχέδια είναι και το στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις” συνεχίζει ο Χρήστος Κωστούλης “η Δημιουργία Πρότυπου Εργαστηριακού Κέντρου στο ΔΙΕΚ Γ.Ν.Τ όπου Κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ Γ.Ν.Τρικάλων ,παραχωρήθηκε στο ΔΙΕΚ χώρος έκτασης 200τμ – Παλαιά Χειρουργεία, προκειμένου να διαμορφωθούν χώροι αποκλειστικά για εργαστήρια.
Επιπρόσθετα, στις προθέσεις του ΔΙΕΚ είναι
Α). Η αξιοποίηση του εργαστηρίου ως Κέντρο Εκπαίδευσης σε προγράμματα PHTLS- ALS –ILS –BLS-AED για τη Θεσσαλία αλλά και όλη την Επικράτεια, καθώς θα αποτελεί το μοναδικό σχετικό εργαστήριο σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Β).Η αξιοποίηση του χώρου για ένταξη σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα ERASMUS, ώστε να φιλοξενεί και να εκπαιδεύει μαθητές και εκπαιδευτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επισημαίνω ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προέρχεται επιπλέον από την προσωπική δουλειά τόσο από το προσωπικό της σχολής όσο και από τον εθελοντισμό τον εκπαιδευόμενων για την αξιοπρεπή λειτουργία της σχολής .
Δεσμεύομαι ,έχοντας στο ενεργητικό μου και την ιδιότητα του εκπαιδευτή σεμιναρίων σε ΚΕΚ και σε ΙΕΚ ,ότι θα είμαι δίπλα σε όλες τις δράσεις οι οποίες θα έχουν σχέση με την κατάρτιση και την εκπαίδευση”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης