Τοπικά

Χρήστος Πούλιος: «Μην είν’ οι κάμποι; Μην είναι τ’ άσπαρτα ψηλά βουνά;»

Το μήνυμα του μέλους του Τάγματος Αζόφ στη Βουλή και η αφορμή που έψαχναν τα εγχώρια Πουτινάκια!

Μας λένε ότι στο Τάγμα Αζόφ έχουν σβάστικες και είναι Ναζί.
Συμφωνώ απόλυτα, έτσι είναι και προσωπικά όλα αυτά μου είναι πολύ αποκρουστικά.
Όπως απολύτως αποκρουστική ήταν και η εικόνα να απευθύνει μήνυμα μέσω βίντεο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο «μέλος του Tάγματος Αζόφ».
Καταρχήν να πω, πως όσο και αν κατανοεί κανείς τις ανυπέρβλητες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως Πρόεδρος μιας χώρας που καταστρέφεται καθημερινά και στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει ο Ζελένσκι, το να αποφασίσει να απευθυνθεί στο κοινοβούλιο μίας χώρας όπως η Ελλάδα που εξ αρχής επίσημα και ουσιαστικά στάθηκε στο πλευρό της δικής του πολεμόπληκτης χώρας (παρότι αυτή τη στιγμή ίσως να έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό «ρωσόφιλων» στην Ευρώπη), χρησιμοποιώντας έναν Ελληνικής καταγωγής «μαχητή» του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ είναι τουλάχιστον ηλιθιότητα.
Προκλητική ηλιθιότητα, που πέρα από την τεράστια διπλωματική ανοησία που χαρακτηρίζει αυτήν την επιλογή, πρωτίστως εκθέτει και ζημιώνει πολιτικά και όχι μόνο, τον ίδιο, την κυβέρνησή του και τη χώρα του.
Ερωτηματικά βέβαια γεννούνται για το αν το προεδρείο της Βουλής και η κυβέρνηση γνώριζαν και συναίνεσαν στο να απευθυνθεί ένας νεοναζί στην Ελληνική Εθνική Αντιπροσωπεία.
Μάλιστα θα πρέπει να αναζητηθούν και να επιμερισθούν οι ευθύνες αν από μέρους του προεδρείου της Βουλής όντως είχαν εκ των προτέρων γνώση για το συγκεκριμένο βίντεο.
Οι Ναζί και οι θαυμαστές τους δεν μπορεί να τυγχάνουν καμίας τέτοιας προβολής.
Έτσι είναι και κανένας δημοκράτης, κανένας άνθρωπος (έχων σώας τας φρένας), δεν μπορεί παρά να καταδικάζει την ύπαρξη και δράση τέτοιων οργανώσεων υπανθρώπων.
Επειδή όμως από την προηγούμενη εβδομάδα έχει γενικευτεί η κουβέντα γύρω από το περιβόητο Τάγμα Αζόφ και επειδή επιχειρήθηκε να γίνει μεγάλη σπέκουλα με την αφορμή της εμφάνισης μέσω βίντεο του μέλους του Αζόφ στη Βουλή, για να δικαιολογηθεί έτσι η υποκριτική στάση της επιλογής των γνωστών αριστερών ισαποστάκηδων για μη ρητή καταδίκη του εγκληματία Πούτιν και της Ρωσίας, πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και στις σωστές τους διαστάσεις.
Να μπουν τα πράγματα στη θέση τους γιατί κάποιοι ξεσπάθωσαν και νομίζουν ότι προτάσσοντας τον μυωπικό μονόπλευρο αντιφασισμό τους θα μπορέσουν να καλύψουν την μουγκαμάρα τους κατά του Πούτιν και της Ρωσίας.
Γιατί έτσι είναι, για την Ρωσία που εισβάλει σε μία ανεξάρτητη γειτονική χώρα και βομβαρδίζει, καταστρέφει, καίει και σκοτώνει τους ανθρώπους της, μαζί και τα γυναικόπαιδά της και τον εν γένει άμαχο πληθυσμό της, οι σύντροφοι αποδειχθήκαν για μία ακόμα φορά «μουγκοθόδωροι»!!!
Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουν ορισμένοι, ότι όσο διαρκεί η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο μόνος διαχωρισμός που μπορεί να γίνει, είναι ανάμεσα σε «εισβολείς-κατακτητές» και «αμυνόμενους».
Το ξαναλέω:
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ «ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥΣ».
Πράγμα που σημαίνει, ότι όταν αυτή την στιγμή πραγματοποιείται μία ευρείας πολεμικής κλίμακας Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και 20 εκατομμύρια Ουκρανοί υπερασπίζονται την πατρίδα τους, δεν μπορεί να στεκόμαστε στο ότι μέσα σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται και το Τάγμα των 8.000 Αζόφ στη Μαριούπολη.
Ναι αυτοί οι νεοναζιστές οι Αζόφ εντάχθηκαν στην Ουκρανική άμυνα, τέθηκαν υπό τις εντολές του Ουκρανικού στρατού και πολεμούν τις Ρωσικές ορδές που βομβαρδίζουν, καταστρέφουν και σκοτώνουν καθημερινά και ασταμάτητα πάνω από ένα μήνα τώρα την πατρίδα τους, τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.
Αλλά μήπως εμείς οι Έλληνες, σε μία αντίστοιχη περίπτωση που θα δεχόμασταν Τουρκική επίθεση δεν θα κάναμε το ίδιο;
Άμα δηλαδή είχαμε (που πολύ πιθανόν και να έχουμε) τίποτα Έλληνες λοκατζήδες που να λένε ότι είναι εθνικιστές και να δείχνουν και τίποτα περίεργα τατού στα κορμιά τους, που να έβγαινε και κανένα βίντεο από την εκπαίδευσή τους στο οποίο να φωνάζουν κάποιο εθνικιστικό σύνθημα και αν από όλα αυτά βρίσκονταν πολλοί να ισχυρίζονται ότι τα Ελληνικά Σώματα Καταδρομέων είναι ναζιστικά, τι θα κάναμε;
Όπως και αυτούς, τους γνωστούς ακροδεξιούς-νεοναζιστές, τους Χρυσαυγίτες, τους Κασιδιάρηδες και τα Τάγματα εφόδου τους, τι θα τους κάναμε όλους αυτούς;
Μήπως θα τους μαντρώναμε πουθενά;
Δεν θα δεχόμασταν την πολεμική τους προσφορά;
Δεν θα τους εντάσσαμε στην άμυνα της χώρας;
Δεν θα τους στέλναμε στην πρώτη γραμμή να πολεμήσουν τον εχθρό;
Θα τους λέγαμε «α, εσείς είστε νεοναζιστές ακροδεξιοί και δεν σας θέλουμε»;
Άρα τι θα μπορούσε να κάνει σ’ αυτή τη φάση ο Ζελένσκι με τους Αζόφ δηλαδή, να τους κηρύξει ανεπιθύμητους;
Εμείς έτσι θα κάναμε αν είχε απλώσει τα βρωμοπόδαρά του ο Τούρκος στον Έβρο ή στα νησιά μας;
Θα ζητούσαμε πιστοποιητικά κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων και θα στέλναμε να πολεμήσουν μόνο όσοι είναι καλοί δημοκράτες και αριστεροί (όσοι απ’ αυτούς βέβαια πήγαν κανονικά φαντάροι και δεν δήλωναν αντιρρησίες συνείδησης);
Μα εδώ (γιατί θα μας τρελάνουν ορισμένοι), σε καιρό ειρήνης ο συγκυβερνήτης πολλών εξ εκείνων που τώρα ξιφουλκούν κατά του Ζελένσκι με αφορμή την προβολή του μηνύματος μέλους των Αζόφ στη Βουλή, παρέα με τον πρώην γραμματέα του «αριστερού»-«ριζοσπαστικού» κυβερνώντος κόμματος, πήραν τον υπαρχηγό της τότε υπόδικης ως εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, τον Κασιδιάρη και ένα τσούρμο ψευτο-αριστερο-ακροδεξιούς βουλευτές μπήκαν σε ένα καράβι και πήγαν σε ακριτικά μας νησιά για να απαντήσουν έτσι όλοι μαζί από κοινού στην τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, όπως είχε προβληθεί τότε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ας μην είναι λοιπόν μερικοί τόσο αμνήμονες και τόσο υποκριτές, γιατί τα πεπραγμένα τους είναι ακόμα νωπά και τους διαψεύδουν οικτρά!
Και το κυριότερο… ας μην αυτογελοιοποιούνται!!!
Για να είμαστε λοιπόν σοβαροί και ειλικρινείς, μπορεί σε ήρεμους καιρούς και υπό κανονικές συνθήκες διάφορα ακραία τμήματα μίας κοινωνίας να είναι (και ορθώς θα πω εγώ) απομονωμένα, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει και σε έκτακτες καταστάσεις όπου μία χώρα αντιμετωπίζει έναν μεγάλο εθνικό κίνδυνο και καλείται να αμυνθεί με όλα τα μέσα απέναντι σε έναν εχθρό που επιβουλεύεται την ανεξαρτησία της και τα εθνικά της δίκαια.
Όταν η χώρα σου βρίσκεται σε πόλεμο δεχόμενη εχθρική επίθεση, δεν περισσεύει κανένας. Γίνεται εθνική επιστράτευση και η λογική λέει και το σωστό είναι, να συμμετέχουν ΟΛΟΙ στην άμυνα της χώρας και στην υπεράσπιση της πατρίδας.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως!
Εν τω μεταξύ να τους ενημερώσουμε, όλους εκείνους που δεν σταματούν να μιλάνε για το Τάγμα Αζόφ, αν δεν το γνωρίζουν, ότι υπάρχει και ένα άλλο Τάγμα, το Ρωσικό Τάγμα Wagner, μια παραστρατιωτική οργάνωση μισθοφόρων δολοφόνων, που λειτουργεί αυτόνομα, εκτελώντας όποιον βρει μπροστά του και με εντολή του Πούτιν «έχει πιάσει δουλειά» στην Ουκρανία.
Όπως επίσης, ότι ο Πούτιν έστειλε στην Μαριούπολη και τα άλλα ανθρωποειδή, κάτι Τσετσένους μαχαιροβγάλτες που σφάζουν και γδέρνουν ανθρώπους σαν τα ζώα στα σφαγεία.
Και όλους αυτούς δεν τους χρησιμοποιεί ο Πούτιν για κανέναν υπέρτατο σκοπό, όπως είναι η άμυνα της χώρας του, αλλά για να καθυποτάξει τον αντίπαλο που αντιστέκεται υπεραμυνόμενος εντός της δικιάς του πατρίδας.
Αλλά γι’ αυτούς δεν ακούσαμε ποτέ τίποτα από τους συντρόφους.
Γι’ αυτούς τσιμουδιά!
Γι’ αυτούς οι σύντροφοι αποδειχθήκαν και πάλι «μουγκοθόδωροι»!!!
Και κάτι ακόμα.
Αυτό, που σύσσωμη η διεθνής ακροδεξιά και ΟΛΕΣ οι νεοναζιστικές οργανώσεις παγκοσμίως και φυσικά και στη χώρα μας, υποστηρίζουν τον Πούτιν και ΚΑΜΙΑ δεν υποστηρίζει το τάγμα Αζόφ, δεν είναι λίγο περίεργο;
Μόνο σε εμένα φαίνεται οξύμωρο, το ότι όλα τα ψεκασμένα και τα ακροδεξιά μπουμπούκια «γουστάρουν Πούτιν» όπως στη χώρα μας ο «μετρ των κηραλοιφών» και «επιστολοδόχος του Ιησού» Βελόπουλος, ο προσφάτως «ασπαζόμενος μετά πάθους τον κομμουνισμόν» και «μετά μανίας διαφημίζων το σφυροδρέπανον» Καμμένος, ο «αντιναζιστής» και «αντιφασίστας» που απλώς αρέσκεται στους Χιτλερικούς χαιρετισμούς Κασιδιάρης και τόσοι άλλοι;
Μην είν’ τα ρούβλια;
Μην είν’ τα πολλά κοινά στοιχεία που βρίσκουν όλοι αυτοί οι «μεγάλοι δημοκράτες» στον «μεγάλο ηγέτη» (δικτάτορα Πούτιν);
Μην είν’ ο αυταρχισμός του Πούτιν που τους θυμίζει κάτι από Χίτλερ;
Μην είν’ οι κάμποι; Μην είναι τ’ άσπαρτα ψηλά βουνά;
Υ.Γ.: Οι δημοκρατικοί πολίτες που είτε δηλώνουν ανερυθρίαστα «Πουτινάκια», είτε παρότι είναι «κρυφοΠουτινάκια» ενοχλούνται από τον συγκεκριμένο όρο, πάρα ταύτα έστω και έτσι, πως μπορούν να συντάσσονται με τους παραπάνω «μυρουδιάδες» των βασικών αρχών της Δημοκρατίας, του Κράτους Δικαίου, του Διαφωτισμού και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και να κλείνουν τα μάτια στα ολέθρια αποτελέσματα που θερίζει η πολεμική κρεατομηχανή που κινείται υπό τας διαταγάς του παράφρονα φασίστα Πούτιν προς ικανοποίηση του εγωπαθούς μεγαλοϊδεατισμού του;

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης