Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη ποδηλατάδα «Στις γειτονιές του Μητροπάνου», στα Τρίκαλα

Τριπλός συνδυασμός από τον Δήμο Τρικκαίων για μια πανέμορφη απογευματινή εορταστική δραστηριότητα. Τα ποδήλατα – σήμα κατατεθέν των Τρικάλων, ο μεγάλος ερμηνευτής Δημήτρης Μητροπάνος και τα Χριστούγεννα με τον Μύλο των Ξωτικών, συμπλέκονται σε μια γιορτινή πρωτοβουλία.

 

 

Ο Δήμος Τρικκαίων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Μονής διοργανώνουν στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023, μια Χριστουγεννιάτικη ποδηλατάδα «Στις γειτονιές του Μητροπάνου».

Με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου, στη συνοικία της Αγίας Μονής, οι ποδηλάτες και οι ποδηλάτισσες, τρικαλινοί και επισκέπτες, θα κινηθούν σε μια καθορισμένη χριστουγεννιάτικη διαδρομή.
Ο Δήμος Τρικκαίων φροντίζει για τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια του Αη Βασίλη, οι ποδηλάτες φροντίζουν να έχουν φωτισμό και κατά προτίμηση δικό τους κράνος, ακολουθώντας πάντοτε τις οδηγίες των προπορευόμενων, της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Δημοτικής Αστυνομίας.
Η διαδρομή κινείται με επίκεντρο την Αγία Μονή, τη συνοικία όπου μεγάλωσε ο μεγάλος τρικαλινός ερμηνευτής. Για τον λόγο αυτόν, μετά το πέρας της ποδηλατάδας, ακολουθεί μικρό μουσικό αφιέρωμα, στη «Γωνιά Μητροπάνου» που εγκαινιάστηκε πριν έναν χρόνο από τον Δήμο Τρικκαίων, λίγα μέτρα από το σημείο τερματισμού.
Η διαδρομή είναι: πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου, οδός Πύλης (προς κέντρο πόλης), κόμβος Ελευθερίας, οδός Ευριπίδου (ΟΣΕ), οδός Ασκληπιού, οδός Γαριβάλδη, οδός Μιαούλη, Β. Τσιτσάνη, οδός Κατσιμήδου, κόμβος Αγίου Κοσμά Αιτωλού, οδός Σπετσών, κόμβος Αη Γιώργη, εσωτερικός περιφερειακός δακτύλιος, οδός Καρδίτσης (δεξιά), οδός Σκοπέλου (Καρυές), οδός Καραϊσκάκη, οδός Αγίας Μονής (Φλαμούλι), οδός Φλαμουλίου, οδός Στ. Μαγειρία, περιφερειακός Πύλης δεξιά, πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης