Τοπικά

Χωράφια προς ενοικίαση βγάζει ο Δήμος Τρικκαίων

Σε δημόσια φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών του Δήμου Τρικκαίων, για την εκμίσθωση των κάτωθι  δημοτικών  σχολικών αγροτεμαχίων και δημοτικών εκτάσεων στην Κοινότητα Τρικκαίων και Κοινότητα Ριζώματος, προχωράει ο Δήμος μας.

 

Κριτήριο κατακύρωσης: Η υψηλότερη τιμή

Η Δημοπρασία είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική και θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 18,  ενώπιον της Επιτροπής Διεξαγωγής Δημοπρασιών για εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου στις 15  Μαρτίου  2023, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 10:30 π.μ και  δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν όλοι οι δημότες-κάτοικοι του Δήμου Τρικκαίων. Αν η δημοπρασία αποβεί άγονη θα επαναληφθεί σύμφωνα με το άρθρο 6 του Π.Δ.270/1981 με τους ίδιου όρους στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 18, σε ημερομηνία και ώρα που θα οριστεί στην περιληπτική διακήρυξη επαναληπτικής δημοπρασίας του Δημάρχου Δήμου Τρικκαίων και δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε.

Η διάρκεια της μίσθωσης αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης και λήγει την 31/12/2027. Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για τα ανωτέρω δημοτικά σχολικά αγροτεμάχια και   δημοτικές καλλιεργήσιμες εκτάσεις,  ορίζεται στο ποσό των  30,00 €/ ανά στρέμμα ετησίως  για τα αρδευόμενα  και  στο ποσό των  20,00€/ ανά στρέμμα ετησίως  για μη αρδευόμενα ( αφορά το δημοτικό σχολικό  αγροτεμάχιο στις Καρυές και το δημοτικό σχολικό  αγροτεμάχιο  στο Ρίζωμα ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης