Τοπικά

Ψήφος εμπιστοσύνης – Σχέσεις δυνατές για τον Θανάση Λιούτα

Πάρα πολύ μεγάλες οι συγκεντρώσεις του υποψήφιου βουλευτή σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.

 

Τους Γεωργανάδες, τον Κλοκοτό, το Κεραμίδι, την Πηνειάδα και Ζάρκο, επισκέφθηκε το απόγευμα και βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία για τον Νομό Τρικάλων.

Η υποδοχή πολύ θερμή και ζεστή. Στο πρόσωπο του Θανάση, οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας βλέπουν έναν άνθρωπο, που με συνέπεια, επιμονή και αγάπη, τους στήριξε από την πρώτη στιγμή. Εδώ και τέσσερα χρόνια, η επικοινωνία τους υπήρξε στενή και οι συναντήσεις τους πάντα γόνιμες. Στο επίκεντρο, οι λύσεις στα προβλήματα.

Κανένα αίτημα δεν έμεινε αναπάντητο. Ο Δήμος Φαρκαδόνας στηρίζεται κομβικά στην πρωτογενή παραγωγή. Σε όλες του τις παρεμβάσεις, ο Θανάσης Λιούτας τόνιζε την ανάγκη της θωράκισης του αγροτοκτηνοτροφικού επαγγέλματος, την ενίσχυση του εισοδήματος, την προστασία της παραγωγής από τις δυσμενείς επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Οι αναπτυξιακές προοπτικές της πρωτογενούς παραγωγής είναι τεράστιες και ο Θανάσης Λιούτας με πολλές δράσεις και παρεμβάσεις του, επεδίωξε και πέτυχε θεσμικές αλλαγές και δομικές πολιτικές, ενίσχυση των υποδομών και στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών μέσω ενισχύσεων.

Έτρεξε και τρέχει για άμεση καταβολή των ενισχύσεων. Όλα αυτά συνηγορούν σε μια στρατηγική για την ευθεία τόνωση του συγκριτικού πλεονεκτήματός μας στην πρωτογενή παραγωγή. Πρόκειται για μεγάλο και συνεχή στόχο, από τον οποίο, ο Θανάσης Λιούτας δεν παρέκκλινε και δε θα παρεκκλίνει ούτε στιγμή, ούτε και στο μέλλον.

Οι κάτοικοι των Τυμφαίων εμπιστεύονται τον Θανάση Λιούτα γιατί απέδειξε ότι τίμησε την εμπιστοσύνη τους

Χωριά του Δήμου Μετεώρων επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής.

Στο Μαυρέλι, την Αχελινάδα, τον Λογγά το Γερακάρι, το Φωτεινό και τον Κονισκό, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου ο νέος υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νομό μας Θανάσης Λιούτας.

Συνάντησε ανθρώπους με τους οποίους γνωρίζει καλά και με τους συνδέεται με σχέση εμπιστοσύνης και πολύ βαθιά εκτίμησης και σεβασμού. Αναγνωρίζει τους κόπους που δίνουν για μία καλύτερη ζωή και συμπορεύεται μαζί τους αποφασιστικά στην καθημερινή μάχη που δίνουν.

«Έχεις δείξει δείγματα γραφής. Απέδειξες πως πήρε τον δρόμο της πολιτικής για να είσαι δίπλα μας, δίπλα στον τόπο σου και να προσπαθείς. Γι’ αυτό σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε» είναι κάποια από τα λόγια που άκουσε ο Θανάσης.

Τέσσερα χρόνια – κατά την πρώτη της θητείας ως βουλευτής – ο Θανάσης Λιούτας στήριξε δυναμικά, πάνω τους κατοίκους των Τυμφαίων, ζητώντας πάντα την όσο πιο δυνατή γρηγορότερη καταβολή των ενισχύσεων στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους μας. Επιπρόσθετα, αξίζει να τονίσουμε ότι, μετά τον σεισμό της 3ης Μαρτίου του 2021, όπου ο σεισμός έπληξε και πάνω στη δημοτική ενότητα Τυμφαίων, ο Θανάσης έτρεξε για αποζημιώσεις και ανακούφιση, ενώ πάρα πολύ μεγάλος ήταν ο αγώνας του για την αποκατάσταση των σεισμών. Είναι πάντα στο πλευρό τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης