Τοπικά

“Όχι στη βία και στο διχασμό της κοινωνίας μας…”

Με έκδηλη ανησυχία και οργή παρακολουθεί η Ελληνική κοινωνία την αυξανόμενη έκρηξη βίας από “αλληλέγγυους”, “αντιεξουσιαστές” και “μπαχαλάκηδες”.
Στη Νέα Σμύρνη, αφορμή στάθηκε το καταδικαστέο περιστατικό αστυνομικής βίας, κατά πολίτη.
Στις άλλες περιπτώσεις αφορμή ήταν, είτε η άρνηση της Κυβέρνησης να υποκύψει στο εκβιαστικό αίτημα του καταδικασμένου πολυϊσοβίτη  Κουφοντίνα.,είτε ο Νόμος για την Παιδεία, είτε η απαγόρευση συγκεντρώσεων κλπ.
Πάντα για κάποιους, υπάρχει μια αφορμή για να τα σπάνε.
Είναι κρίμα κάποιες πολιτικές δυνάμεις, ιδιαίτερα η Αξιωματική Αντιπολίτευση, να προσπαθούν να επενδύσουν πολιτικά και να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, “χαϊδεύοντας” αυτή τη μερίδα των θιασωτών της τυφλής βίας.
Η Ελλάδα έχει τεράστια προβλήματα εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά. Το να επενδύουν κάποιοι στην μπαχαλοποίηση της κοινωνίας, είναι σαν να πυροβολούν τα πόδια τους…
Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.
Ούτε στο 2008 είμαστε, ούτε στο 2011..
Όσοι ονειρεύονται αρχηγία σε νέο κίνημα “αγανακτισμένων” , να τους θυμίσουμε ότι οι άνω και κάτω πλατεία Συντάγματος ΔΕΝ θα ξαναγεμίσει μ’ αυτούς καθοδηγητές. Γιατί οι πολίτες, τους πήραν πλέον “χαμπάρι”.
Το διχαστικό σύνθημα  “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”, απαντήθηκε ηχηρά στις πρόσφατες εκλογές από τον Ελληνικό λαό.

Ηλίας Βλαχογιάννης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης