Τοπικά

Περιοδείες Μαράβα στα ορεινά της Πύλης

Πυκνό σε επισκέψεις και γόνιμο σε επαφές το Σάββατο 15 Ιουλίου για το Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, αφού περιόδεψε στις Τοπικές Κοινότητες Νεραϊδοχωρίου, Αγίου Νικολάου, Γαρδικίου και Περτουλίου.

 

 

Όλα αυτά εντάσσονται  στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων του Δημάρχου  με τους κατοίκους για να συζητήσει μαζί τους, για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν και  να δει από κοντά τα έργα που έγιναν αλλά και αυτά που είναι σε εξέλιξη.

Ενημερώθηκε από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Νεραϊδοχωρίου Μαργαρίτη Απόστολο & Αγίου Νικολάου Καλόγηρο Αχιλλέα για τα τρέχοντα θέματα και ειδικά αυτά της καθημερινότητας των δημοτών λόγω και της αύξησης του πληθυσμού τους καλοκαιρινούς μήνες και τις δράσεις των Προέδρων για την επίλυσή τους.

Στην Τοπική Κοινότητα Γαρδικίου συνομίλησε με πολλούς κατοίκους οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό και χρήζουν  άμεσης επίλυσης.  Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε την άμεση επέμβαση του Δήμου και του Προέδρου της Τ. Κ.  Αλεξίου Άρη, που ήταν παρών στις συναντήσεις,  για την επίλυση τους  εν’ όψει της αθρόας προσέλευσης κόσμου τον Αύγουστο.

Στην Τοπική Κοινότητα Περτουλίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας βρέθηκε για να συμπαρασταθεί στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων για να μην δοθεί το Δάσος Περτουλίου στους ιδιώτες. Με τον Πρόεδρο της Τ. Κ. Περτουλίου Παπαχαραλάμπου Δημήτριο και τους εμπλεκόμενους με το θέμα φορείς αποφασίστηκε ο συντονισμός των δράσεων για ακύρωση της απόφασης για το επίμαχο θέμα.

Τέλος ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας παρευρέθηκε στην μουσική εκδήλωση της Πανελλήνιας  Ιππικής Συνάντησης που οργάνωσε ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων (ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ) στα Λιβάδια Περτουλίου. Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Σύλλογο για την όμορφη αυτή εκδήλωση καλωσορίζοντας και όλους τους επισκέπτες. Τους συνεχάρη επίσης για το όμορφο χόμπι τους που φέρνει κοντά τον άνθρωπο με το αγαπημένο του άλογο μέσα από την φύση, δηλώνοντας ότι θα είναι πάντα αρωγός ως Δήμος και ο ίδιος.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης