Επιχειρείν

Η βαριά κληρονομιά του Βασίλη Λιάγκα

Πριν 15 μέρες η NOS INSURANCE SERVICES πραγματοποίησε στα Τρίκαλα την ετήσια συνάντησή της και κατά τη διάρκεια αυτής βραβεύτηκαν περισσότεροι από 40 συνεργάτες της ασφαλιστές απ’ όλη τη χώρα (ΕΔΩ).

 

 

Η NOS INSURANCE SERVICES ιδρύθηκε το 2021 από την οικογένεια Λιάγκα, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι να λειτουργεί ως μοναδικός εκπρόσωπος κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών.

Ο Βασίλης Λιάγκας, ο οποίος έχει σφραγίσει με την παρουσία του τα τελευταία 40 χρόνια μπορεί να υπερηφανεύεται για την εξέλιξη της προσπάθειας και προσωπικής εργασίας ετών, παραδίδοντας σιγά-σιγά τα ηνία στα παιδιά του Νάσο (πρόεδρος) και Αλέξη (διευθύνων σύμβουλος). Η κληρονομιά που αφήνει, καίτοι ενεργός ακόμη, είναι βαριά και η νεότερη γενιά εμφανίζεται ως πολλά υποσχόμενη. Μεγάλο στοίχημα για την οικογένεια δε είναι να εγκαινιάσει το ερχόμενο καλοκαίρι το ιδιόκτητο κτίριό της στην Αθήνα.

Η NOS είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που συνεργάζεται με περισσότερους από 2000 πράκτορες, έχοντας παρουσία σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία αριθμεί ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών με γεωγραφική κάλυψη του 95% της ελληνικής επικράτειας. Κάθε νέα  συνεργασία δομείται με βάση την πίστη στις προσωπικές σχέσεις τις οποίες υποστηρίζουμε για περισσότερες από 3 δεκαετίες στην ασφαλιστική αγορά. Στη NOS διαθέτουν ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα αποζημιώσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών και στην εξεύρεση λύσεων για την άμεση αποπληρωμή των ζημιών.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης