Παραπολιτικά

Αλαμανιό!!!… Σφήνα και Κίτσου Αναστασίου για τη δημαρχία

Κινούμενη άμμος η δημοτική παράταξη Παπαστεργίου, με τον δήμαρχο να προβάρει κοστούμι και να αναχωρεί για να αναλάβει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 

Το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά) για τα όσα διημείφθησαν το πρωί της Δευτέρας στον “πρωινό καφέ”, μεταξύ δημάρχου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων είναι αποκαλυπτικό. Ωστόσο και εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων μπαίνει σφήνα στη διαδικασία εκλογής διαδόχου του Παπαστεργίου ο Κίτσος Αναστασίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr προσέγγισε ήδη δημοτικούς συμβούλους εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του να ηγηθεί της παράταξης και να εγγυηθεί την ενότητα ως “μεταβατικός δήμαρχος”. Το σενάριο ωστόσο μοιάζει να έχει λίγες πιθανότητες προς το παρόν καθώς ήδη έχει συμφωνηθεί να γίνει εκλογή νέου δημάρχου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και όλα τα μέλη της παράταξης να τον/την στηρίξουν στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr επιμένει για τρεις βασικές υποψηφιότητες, των Νικολέτας Μπρουζούκη, Μιχάλη Λάππα και Νίκου Σακκά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης