Παραπολιτικά

Μηνύματα από το… μέλλον στα Τρίκαλα. Στην εκδήλωση με Δούκα ο Ραγκούσης

Πολλαπλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και σημειολογικές παρουσίες, στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης “Τόπος να ζούμε” του Γιώργου Ηλιάδη (αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Τρικκαίων).

 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος μοιάζει το πιο φρέσκο πρόσωπο σήμερα στο χώρο του κέντρου, ικανό στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον να συνθέσει και να δημιουργήσει νέες συνθήκες απέναντι στο κραταιό σύστημα Μητσοτάκη. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά) στην εκδήλωση έδωσε το παρών το “όλον ΠΑΣΟΚ” (παρόντες η βουλεύτρια Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, αλλά και ο πρ. βουλευτής Τρικάλων Γιώργος Οικονόμου), ο “όλος ΣΥΡΙΖΑ” εκπροσωπούμενος μάλιστα από τη βουλεύτρια Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, αλλά και στελέχη της “Νέας Αριστεράς”. Ωστόσο ξεχώρισε και την υπογραμμίζουμε ιδιαίτερα η παρουσία του Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος προσεκλήθη εκεί και είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Χάρη Δούκα και τετ α τετ στο περιθώριο της εκδήλωσης. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης ήταν κορυφαίος υπουργός της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, όταν και τέθηκαν για πρώτη φορά στο δημόσιο διάλογο φράσεις όπως “ενεργειακή δημοκρατία” και “κοινωνική δικαιοσύνη”, άξονες πάνω στους οποίους ανέπτυξε και τη δικιά του παρέμβαση χθες ο δήμαρχος Αθηναίων.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι σαφές ότι… θα δείξει τις εξελίξεις στο χώρο του κέντρου. 

ΑΞΙΖΕΙ: Ο Γιάννης Ραγκούσης περνάει τις μέρες του Πάσχα στα Τρίκαλα και κατά την εδώ παραμονή του, με τη σύντροφό του και βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη κάνει συγκεντρώσεις στηρίζοντας τις υποψηφιότητες των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταδίδοντας το μήνυμα για ανάγκη πολιτικής αλλαγής.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης