Τοπικά

Ο Καταβούτας υπογράφει τη νέα εικόνα της πόλης

Ο Γιώργος Καταβούτας είναι ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος της “Επανεκκίνησης” και παρ’ όλα αυτά δέχθηκε τη πρόκληση και ανέλαβε το πιο δύσκολο χαρτοφυλάκιο, αυτό της αντιδημαρχίας Έργων του Δήμου Τρικκαίων.

 

Στη 2ετία που πέρασε σφράγισε τον σχεδιασμό για μια νέα πόλη, πιο πράσινη, πιο βιώσιμη, με περισσότερους χώρους πρασίνου, φιλική προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Παρά τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν, κυρίως λόγω έλλειψης εργολάβων και εργατικών χεριών, τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ήδη ορατά. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στην οδό Κονδύλη, στο πρώτο τμήμα της Όθωνος και αντίστοιχα στην Ιακωβάκη, στην Αμαλίας και της Κανούτα. Διαμορφώνεται εκεί ένα δίκτυο ποδηλατοδρόμων που θα φτάσει μέχρι την Πράσινη Γωνιά, ενώ ήδη είναι έτοιμο και το πρώτο τμήμα ποδηλατόδρομου για το πάρκο του Αϊ Γιώργη. Αντίστοιχα έχουν παραδοθεί η Καποδιστρίου και μετά βασάνων η Γαριβάλδη. Το μεγάλο στοίχημα για τον Καταβούτα, δεδομένου ότι θα διατηρήσει το ίδιο χαρτοφυλάκιο των Έργων λόγω και εμπειρίας, είναι να προχωρήσουν τα έργα για τη ριβιέρα του Ληθαίου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και να ξεπεραστούν τα εμπόδια που βάζει η Εφορεία Αρχαιοτήτων για την κεντρική πλατεία.

Δεδομένου δε ότι ο ίδιος ανέλαβε προ ημερών και ευθύνες που δεν του αναλογούν για τις πρόσφατες πλημμύρες (ΕΔΩ) θέτει ως πρώτη προτεραιότητα τη θωράκιση της πόλης και των χωριών με αντιπλημμυρικά έργα στο Ληθαίο. Δεσμεύτηκε γι’ αυτό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης