Τοπικά

Σφοδρή επίθεση του αντιδημάρχου Παππά στη Λώρεν για “Γκαιμπελικά υπονοούμενα”

Σφοδρή επίθεση στη Λώρεν Κασσοπούλου για το άρθρο της ΕΔΩ με το οποίο κατηγορεί τον δήμαρχο Νίκο Σακκά, αφήνοντας υπονοούμενα για τη σχέση του με τον “Μέντορά του”, όπως τον αποκαλεί, Δημήτρη Παπαστεργίου, εξαπολύει ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Απόστολος Παππάς. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο ίδιος είχε απλώσει ασπίδα προστασίας του δημάρχου (ΕΔΩ) με άρθρο του όπου σημείωνε ότι ο Νίκος Σακκάς “δεν έχει πατερούληδες”.

 

 

Αναλυτικά το νέο άρθρο του Απόστολου Παππά:

 “Γκαιμπελικά υπονοούμενα «Ενοχλήθηκε ο κ. Σακκάς, η ο μέντορας του;».

Είναι ο τίτλος σημειώματος της Δημοτικού Συμβούλου κ. Λώρεν Κασσοπούλου, αναφερόμενη στην επίσκεψη του Δημάρχου Αθηναίων κ. Δούκα στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και στη μη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κλπ. Το κομμάτι αυτό το προσπερνώ ασχολίαστα, καθώς δεν είναι της ευθύνης μου να απαντήσω, μιας και  δεν γνωρίζω τι ακριβώς διημείφθει.

Θά ‘θελα όμως να εστιάσω στην τελευταία παράγραφο,  όπου η κ. Κασσοπούλου διερωτάται εάν ο κ. Σακκάς εξυπηρετεί τον μέντορα του, τον κ. Παπαστεργίου, και ότι τώρα καταλαβαίνει τα περί πατροναρίσματος του Δημάρχου που έγραψε πριν λίγο καιρό δημοτικός του σύμβουλος, δηλαδή ο συντάκτης του παρόντος σημειώματος. Ως φαίνεται η κ. Κασσοπούλου δεν κατάλαβε καλά τι υπονοούσα, η μάλλον κάνει πως δεν κατάλαβε,  γιατί  παλιά καραβάνα της πολιτικής είναι και αυξημένο δείκτη πολιτικής ευφυΐας διαθέτει,κάτι που δεν δικαιολογεί την μη κατανόηση της παρέμβασης μου.  Εν πάσει όμως περιπτώσει για να το κατανοήσει και να το εμπεδώσει επαρκώς, επεξηγώ.

Το σημείωμα μου δεν αναφερόταν σε υποτιθέμενους πάτρονες και μέντορες, καθώς τέτοιοι δεν υπάρχουν, αλλά σε σεναριογράφους υποτιθέμενων πατρώνων και μεντόρων, οι οποίοι πολλές φορές με φαινομενικά ‘’αθώους’’ τίτλους,  ‘’αθώες’’ απορίες και υπόρρητα σχόλια, αφήνουν να πλανώνται πατερναλιστικά υπονοούμενα και αιωρήματα, εξυπηρετήσεις, ίσως να φαντάζονται και υποκλίσεις, συντηρώντας μια πατροναριστική φημολογία και ψιθυρολογία που θα τη ζήλευε και ο μέτρ της προπαγάνδας Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς.

Είναι απλή, αλλά βαθειά μελετημένη και φιλοσοφημένη η προπαγανδιστική  συνταγή του Γκαίμπελς. Πες, πες, πες, η γράψε, γράψε, γράψε στο τέλος κάτι θα μείνει.

Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι και κάποιες που την έχουν καλά εμπεδωμένη και μάλιστα αριστεύουν κιόλας, έστω και αν πολιτικά και ιδεολογικά βρίσκονται σε διαμετρική αντίθεση με τον προαναφερόμενο ‘’κύριο’’. Άντε, και σε ανώτερα. Έτσι, για να τελειώνουμε με τις ενορχηστρωμένες παραποιήσεις και τις σκόπιμες ‘’παρανοήσεις’”’.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης